donderdag 22 november 2012

Huizenpartner.nl nét geen "Woningmakelaar van het Jaar".

Huizenpartner.nl streed mee om de titel "Woningmakelaar van het jaar". Helaas nét niet genomineerd, maar een feedback waar we trots op mogen zijn !!

Reactie 1
Dit is een leuke feature voor een eigenaar om reclame te maken voor zijn eigen woning met zijn eigen website.

Reactie 2
Wat aanspreekt in deze case is dat de klant zelf bepaalt welke diensten hij wenst af te nemen terwijl Huizenpartner ee...
n concept biedt waarvan de klant wel gebruik van moet maken. De keuze mogelijkheden en de unieke website per woning zorgen er voor dat de klant het gevoel heeft dat zijn woning optimaal wordt gepromoot zonder de afleiding van andere woningen. De hoge klantscore en de verlaging van de gemiddelde verkooptijd lijken het bewijs dat het concept ook echt werkt.

Reactie 3
Qua marketing een uniek idee om iedere klant een eigen domeinnaam te vertrekken. Eenvoudig goedkoop maar wel effectief, zoals uit de resultaten blijkt: een gemiddelde verkooptijd van 5,6 maanden over de laatste tien verkochte woningen. Speciaal is verder dat er maatwerk geleverd wordt en dat iedere klant nauw betrokken is bij zijn eigen verkoop en Huizenpartner enkel een adviserende en ondersteunende rol speelt.

Geen opmerkingen: